Contact

AXA DESIGN SRL
str. Popa Nan 187
tel: 0769612193 ; 0740062143
office@axadesign.ro
Distribuitor exclusiv Sealed Air®
pentru masinile de ambalat marca Autobag®

Noutati

arr3Video - Comparati ambalarea manuala cu cea automata!https://www.linkedin.com/posts/christian-wulff-62416811_easy-and-fast-packaging-activity-68182049544...

Introducere » Ambalare semiautomata » Masina de ambalat Autobag® 650

Ambalare semiautomata / Masina de ambalat Autobag® 650

 


DESCARCA FISA TEHNICA

Masina de ambalat si imprimat Autobag® 650 
Masina de ambalat in pungi de dimensiuni mari, cu imprimanta incorporata

Masina de ambalat Autobag® 650 functioneaza cu pungi predeschise la rola, marca Autobag.

Este un sistem avansat de umplere, imprimare si sigilare pachete (pungi) avand performanta ridicata. Este dedicate in special ambalarii in pungi de dimensiune mare, dar poate lucru la fel de bine cu pungi mici sau medii.

Masina ambaleaza, imprima si sigileaza pungi cu o viteza max. de 45 pachete/min. Este fiabila si rapida reducand astfel la client costurile cu activitatea de ambalare.

Imprimarea Next-Bag-Out permite unei imprimante termotransfer ce este incorporata masinii sa imprime grafice, texte, coduri de bare pe fiecare punga anterioara celei ce se afla la gura de ambalare. Acest fapt asigura precizie si eficienta in utilizare, in procesele de ambalare ce necesita o schimbare frecventa a bunului de ambalat si in consecinta a etichetei. Timpii de asteptare pentru umplerea cu bunul de ambalat nu exista deoarece masina, in timp ce ambaleaza un pachet, imprima o alta punga din sir. Imprimarea se face direct pe punga, drept urmare nu mai sunt necesare etichetele autoadezive din hartie.

Masina Autobag650 poate fi configurata pentru accesarea monitorului AutoToch, a zonei de ambalare, a zonei de derulare a pungilor si benzii termotransfer atat din partea dreapta, ptr. dreptaci, cat si din partea stanga, pentru persoanele stangace.

Masina permite integrarea fara impedimente intr-un sistem complex de ambalare (de ex. sistem format din masina si alte echipamente suplimentare ce permit o ambalare complet automata).

Masina poate lucra, in cazul in care bunul de ambalat o impune, la o inclinatie de 45% fata de podea.

Este astfel conceputa incat exista foarte putine componente in miscare ceea ce reduce costurile de exploatarea si necesarul de piese de schimb, facand masina foarte fiabila. Posibilitatea de diagnoza On-Board si componentele modulare simplifica activitatea de intretinere a masinii.

Utilizarea pungilor Autobag predeschise la rola si banda termotransfer AutoLabel™ mijlocesc o ambalare de inalta calitate, de incredere si flexibila.

Echipele de ingineri si tehnicieni de service sprijina instalarea unui asemenea sistem si scolarizarea personalului de deservire.

Masina necesita dotare cu instalatie de aer comprimat (compresor) ce poate fi achizitionata de la furnizori terti, locali.

Avantaje:

- imprimarea Next-Bag-Out preintampina blocajele in ambalare si reduce aparitia de pachete rebut

- monitorul AutoTouch ™ de care dispune permite operatorului accesarea comenzilor si configurarea masinii si vizualizarea performantelor ambalarilor efectuate precum si diagnoza On-Board.

- pentru bunuri de ambalat sensibile sau foarte lungi exista posibilitatea ca masina sa fie montata inclinat, la 45% fata de podea.

- zona de umplere ajustabila, cu o deschidere de max. 150 mm este potrivita pentru produse mari sau ptr. ambalarea seturilor.

- noua structura a zonei de sigilare pungi, alaturi de posibilitatea de reglare a temperaturii ce a fost imbunatatita, si existenta optionalului “Netezitor lipitura”, conduc la obtinerea unei sigilari ingrijite si uniforme in ce priveste calitatea.

- componentele modulare si accesul facil la acestea optimizeaza service-ul si simplifica activitatea de mentenanta si reparatii la masina

- posibilitatea de integrare alaturi de alte echipamente oferite de terti, obtinand astfel un sistem mai complex ce poate lucra in regim automat

- derularea pungilor in mai multe pozitii cu controlul tensionarii acestora simplifica modul de inlocuire a rolelor

- servomotoarele controlate de microprocesoare, hardware-ul capabil sa lucreze in retea si design-ul mecanic versatil permit integrarea masinii intr-un sistem complex de ambalare.

- posibilitatea de ajustare pe inaltime a masinii si rotile cu care este prevazuta asigura confort in utilizare si mobilitate

- accesorii optionale disponibile: scanner cod de bare de mana sau incorporate mesei de lucru, diverse palnii de colectare, netezitor de lipitura, contorizator SimpleCount™ si adaptor Bag-in-a-Box

Specificatii tehnice:

 

Greutate: 205 kg

Alimentarea cu energie electrica:  Priza universala: 110 V pana la 240 V VAC, 50/60 Hz                                                           Consum: 600 Wati (VA) max

Alimentarea cu aer comprimat: 150 l/min/5,5 bari aer curat si uscat

 

Latime: 1057mm (ajustabila)

Inaltime: 943 - 1196 mm (ajustabila)

Lungime: 1765 mm

Zona de umplere: max. 150 mm

Grosime pungi: 35 - 100 µm

Dim pungi: Latime 100 - 400 mm Lungime 140 - 680 * mm (* 910 mm fara utilizarea suportului de produse grele)

Greutatea produsului: max. 2,2 kg ( cu suport produse grele in functiune)

 

Domenii de aplicabilitate:

- centre logistice de livrare

- comert on-line

- mailing/livrare de cataloage si reviste

- livrarea de piese de schimb

- livrarea de produse de serie mica cu schimbarea frecventa a acestora

Contact

AXA DESIGN SRL

Adresa: str. Popa Nan 187

Email: office@axadesign.ro

Telefon: 0769612193 ; 0740062143

Distribuitor exclusiv Sealed Air®

pentru masinile de ambalat marca Autobag®

MTczZGM