Contact

AXA DESIGN SRL
str. Popa Nan 187
tel: 0769612193 ; 0740062143
office@axadesign.ro
Distribuitor exclusiv Sealed Air®
pentru masinile de ambalat marca Autobag®

Noutati

arr3Video - Comparati ambalarea manuala cu cea automata!https://www.linkedin.com/posts/christian-wulff-62416811_easy-and-fast-packaging-activity-68182049544...

Introducere » Ambalare semiautomata » Masina de ambalat Autobag® 550

Ambalare semiautomata / Masina de ambalat Autobag® 550

  


DESCARCA FISA TEHNICA

Masina de ambalat si imprimat Autobag® 550 

Masina de ambalat Autobag® 550 functioneaza cu pungi predeschise la rola, marca Autobag.

Este un sistem avansat de umplere si sigilare pachete (pungi) avand performanta ridicata.

Masina poate ambala pana la 45 pachete/min. si prin viteza si fiabilitatea sa asigura o reducere substantial a costurilor cu ambalarea.

Masina dispune de o imprimanta incorporata ce face posibila imprimarea direct pe punga de grafice, texte, coduri de bare.

In vederea imprimarii pe fiecare punga masina are amplasata o imprimanta termotransfer performanta ce asigura o imprimare Next-bag-out. Prin aceasta, in special la aplicatiile ce necesita o schimbare deasa a produsului ambalat si prin urmare a etichetei, sunt excluse erorile, este marita productivitatea si preintampinat blocajul in productie.

Prin imprimarea direct pe punga se inlocuiesc etichetele autoadezive din hartie, acestea devenind inutile.

Atentia si exigenta cu care a fost dezvoltata, incepand din proiectare si pana la constructie, au avut ca rezultat o masina inovativa si fiabila.

Cand umplerea pungilor se face manual nu este nevoie de senzori luminosi sau dispozitive costisitoare de siguranta si protectie. Ansamblul dezvoltat permite operatorului sa manevreze neingradit si sigur in zona de ambalare a masinii, in vederea umplerii rapid si ergonomice a pungii.

Constructie relativ simpla a sistemului, contine putine componente ce se afla in miscare, drept urmare costurile de reparatii si intretinere sunt reduse, iar masina nu inregistreaza timpi de stationare nedoriti.

Sirul de pungi ce se deruleaza din rola, datorita servomotoarelor masinii si posibilitatii de configurare optima a job-urilor de ambalat, este scurtat astfel incat timpul de asteptare a unei pungi din sir ptr. a ajunge la gura de ambalare este de asemenea redus. Se preintampina astfel aparitia de pungi rebut, reducandu-se totodata timpii de reglare ai masinii in momentul in care se trece de la o dimensiune de punga la alta.

Flexibilitatea masinii AB550 indeplineste cele mai exigente asteptari ale unui centru in care se desfasoara ambalari.

Posibilitatea sistemului de a fi configurat astfel incat sa poata lucra cu el atat operatori dreptaci cat si stangaci, modalitatea de alimentare cu pungi permite integrarea in orice mediu de profil.

Sistemul poate comunica prin retea, astfel se poate supraveghea centralizat mai multe statii de ambalare concomitent, performantele de productie putand fi transmise si evaluate.

Utilizand pungile Autobag predeschise la rola, originale, va puteti baza pe o generatie de masini de inalta calitate, fiabile si flexibile in ce priveste ambalarea.

O retea larga de proiectanti si personal de service sprijina mentinerea unui standard inalt de calitate.

Avantaje:

* prin extinderea zonei in care are loc ambalarea, prin imbunatatirea controlului temperaturii de lipire si utilizarea optionalului de netezire lipitura se obtine o lipire neteda si curata a pungii.

* imprimarea “Next-bag-out” preintampina blocajele in lucru si reduce aparitia de pungi rebut

* componentele modulare si spatiile gandite si astfel proiectate incat sa fie usor accesibile personalului de service simplifica si scurteaza timpii de mentenanta si reparatii si cresc disponibilitatea sistemului.

* servomotoarele comandate de microprocesoare, reteaua de internet si constructia mecanica simpla a masinii fac posibila integrarea acesteia intr-un sistem complex de echipamente de ambalat.

* deschiderea zonei de incarcare reglabila pana la max. 12,7 cm confera flexibilitate si eficienta procesului de ambalare

* o unitate de desfasurare multireglabila cu control al tensionarii lantului de pungi simplifica inlocuirea unei role consumate cu una noua

* monitorul AutoTouch cu care este dotata masina permite vizualizarea instructiunilor de folosire, configurarea masinii, diagnoza si ofera informatii despre performantele ambalarii efectuate.

* atat pungile cat si banda termotransfer sunt livrate de producatorul masinii

Specificatii tehnice

Greutate: 177 kg

Alimentarea cu aer comprimat:

Latime masina: 955 mm

Inaltime masina : reglabila, 943-1196 mm

Lungime masina: 1639 mm

Grosime folie pungi: 35 – 100 µm

Dimensiuni pungi: Latime: 50 – 300 mm, Lungime: 130 – 500 mm

Greutatea pachetului ambalat: max. 2,2 kg (cu optionalul suport produse grele)

 

Domenii de aplicabilitate:

* comert on-line

* centre logistice

* livrariile de produse farmaceutice

* centre de mailing/ reviste si cataloage

* livrari de componente industriale din cele mai diverse

* productia de serie mica cu schimbari dese de repere

 

 

Contact

AXA DESIGN SRL

Adresa: str. Popa Nan 187

Email: office@axadesign.ro

Telefon: 0769612193 ; 0740062143

Distribuitor exclusiv Sealed Air®

pentru masinile de ambalat marca Autobag®

NDZiNGU