Contact

AXA DESIGN SRL
str. Popa Nan 187
tel: 0769612193 ; 0740062143
office@axadesign.ro
Distribuitor exclusiv Sealed Air®
pentru masinile de ambalat marca Autobag®

Noutati

arr3Video - Comparati ambalarea manuala cu cea automata!https://www.linkedin.com/posts/christian-wulff-62416811_easy-and-fast-packaging-activity-68182049544...

Introducere » Ambalare semiautomata » Masina de ambalat Autobag® 600

Ambalare semiautomata / Masina de ambalat Autobag® 600

 


DESCARCA FISA TEHNICA

Masina de ambalat Autobag® 600 
Masina de ambalat in pungi de dimensiuni mari

Masina de ambalat Autobag® 600 functioneaza cu pungi predeschise la rola, marca Autobag.

Este un sistem avansat de umplere si sigilare pachete (pungi) avand performanta ridicata.

Masina poate ambala pana la 65 pachete/min. Este fiabila si rapida reducand astfel la client costurile cu activitatea de ambalare.

Masina ambaleaza si sigileaza pungi din LDPE de latime max. 400 mm si inaltime max. 680 mm.

Schimbarea unei role consummate cu o rola noua de pungi se poate face in mai putin de 2 min.

Design-ul modern si caracteristicile inovative ale masinii au condus la eliminarea senzorilor luminosi de avertizare si a dispozitivului dublu de mana, existente la seriile anterioare, ce aveau ca scop siguranta si protectia utilizatorului. Acestea nu mai sunt necesare, siguranta si protectia utilizatorului raman insa asigurate de noua versiune. Masina Autobag600 este disponibila atat in versiunea de accesare a display-ului AutoToch si a zonei de ambalare atat din partea dreapta, ptr. dreptaci, cat si din partea stanga, pentru persoanele stangace. Exploatarea ergonomica este imbunatatita si masina permite integrarea fara impedimente intr-un sistem complex de ambalare (de ex. sistem format din masina si alte echipamente suplimentare ce permit o ambalare complet automata).

Este astfel conceputa incat exista foarte putine componente in miscare ceea ce reduce costurile de exploatarea si necesarul de piese de schimb, facand masina foarte fiabila. Posibilitatea de diagnoza On-Board si componentele modulare simplifica activitatea de intretinere a masinii.

Sistemul AB600 aduce flexibilitate, este conceput pentru volume mari de ambalare. Conceptul interactiv permite conectarea la echipamente auxiliare precum contorizatoare, cantare sau conveioare Autobag sau echipamente fabricate de alti producatori.  Poate fi asadar cu success integrata in centrele logistice si cele de gestionare a marfurilor.

Masina Autobag600 poate fi extinsa cu o imprimanta AutoLabel 600 ™ Inline ce se monteaza in spatele acesteia, obtinandu-se astfel o statie Print-and-Pack ™ completa.

Masina necesita dotare cu instalatie de aer comprimat (compressor) ce poate fi achizitionata de la furnizori terti, locali.

Avantaje:

* monitorul AutoTouch ™ de care dispune permite operatorului accesarea comenzilor si configurarea masinii si vizualizarea performantelor ambalarilor efectuate precum si diagnoza On-Board.

* pentru bunuri de ambalat sensibile sau foarte lungi exista posibilitatea ca masina sa fie montata inclinat, la 45% fata de podea.

* zona de umplere ajustabila, cu o deschidere de max. 150 mm este potrivita pentru produse mari sau ptr. ambalarea seturilor.

* o reglare imbunatatita a temperaturii si utilizarea optionalului bara sigilare etanseizata asigura o sigilare uniforma si ingrijita a pungilor.

* componentele modulare si accesul facil la acestea optimizeaza service-ul si simplifica activitatea de mentenanta si reparatii la masina

* posibilitatea de integrare alaturi de alte echipamente oferite de terti, obtinand astfel un sistem mai complex

* derularea pungilor in mai multe pozitii cu controlul tensionarii acestora simplifica modul de inlocuire a rolelor

* servomotoarele controlate de microprocesoare, hardware-ul capabil sa lucreze in retea si design-ul mecanic versatil permit integrarea masinii intr-un sistem complex de ambalare.

* constructia compacta minimizeaza amprenta la sol a masinii ocupand astfel putin spatiu

* posibilitatea de ajustare pe inaltime a masinii si rotile cu care este prevazuta asigura confort in utilizare si mobilitate

Specificatii tehnice:

Greutate: 185 kg

Alimentare cu energie electrica: 110 V pana la 240 V VAC, 50/60 Hz                                                                                                                     Consum: 500 Watti (VA) max.

Latime: 1057 mm (ajustabila)

Inaltime: 943 - 1196 mm (ajustabila)

Lungime: 1765 mm

Deschidere zona de umplere: max. 150 mm

Grosime folie: 35 - 100 µm

Dim. pungi: Latime 100 - 400 mm; Lungime 140 - 680 * mm (* 910 mm fara utilizare suport produse grele)

Greutate pachet: pana la 2,2 kg (cu zona de incarcare)

 

Domenii de aplicabilitate:

* industria aeronautica

* industria de aparare

* instalatii sanitare

* industria auto

* industria electronica

* componente industriale standardizate si elemente de fixare

* industria medicala

* industria manufacturiera

* industria textila

* industria furnizoare de accesorii ptr. animale

* industria pentru jucarii, etc.

Contact

AXA DESIGN SRL

Adresa: str. Popa Nan 187

Email: office@axadesign.ro

Telefon: 0769612193 ; 0740062143

Distribuitor exclusiv Sealed Air®

pentru masinile de ambalat marca Autobag®

NjU2NjF